Bolaget skall bedriva sanering efter brand-, sot-, vatten-, lukt- och oljeskador, handel med aktier och därmed förenlig verksamhet.Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 754 | 4 559 | 325 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 918 | 1 244 | 252 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 826 | 1 240 | 252 |
Årets resultat (tkr) | 1 055 | 659 | 199 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 064 | 2 185 | 359 |
Antal anställda | 13 | 15 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 754 | 4 559 | 325 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 918 | 1 244 | 252 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 826 | 1 240 | 252 |
Årets resultat (tkr) | 1 055 | 659 | 199 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 673 | 553 | 145 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 391 | 1 632 | 214 |
Tillgångar (tkr) | 5 064 | 2 185 | 359 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 338 | 763 | 204 |
Obeskattade reserver (tkr) | 753 | 398 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 590 | 170 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 382 | 854 | 154 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 064 | 2 185 | 359 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 320 | 480 | 100 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 13 | 15 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 135 | 304 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 13.0% | 27.3% | 77.5% |
Soliditet | 37.1% | 48.0% | 56.8% |
Kassalikviditet | 184.3% | 191.1% | 139.0% |
Bolaget skall bedriva sanering efter brand-, sot-, vatten-, lukt- och oljeskador, handel med aktier och därmed förenlig verksamhet.Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet