Företaget kommer att bedriva restaurangverksamhet med inriktning på försäljning av pizza, kebab, hamburgare, sallader och andra enklare rätter. Verksamheten kommer att omfatta både servering på plats i restaurangen samt avhämtning och utkörning till kunder. Målet är att erbjuda god mat till konkurrenskraftiga priser med hög servicegrad. Utkörning sker inom ett begränsat geografiskt område och riktar sig både till privatpersoner och företag. Verksamheten kommer att följa gällande livsmedels- och hygienföreskrifter samt sträva efter en hållbar och miljövänlig drift.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 972 | 5 199 | 9 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 568 | 1 378 | 8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 568 | 1 364 | 6 |
Årets resultat (tkr) | 1 245 | 1 080 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 914 | 1 751 | 34 |
Antal anställda | 6 | 3 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 972 | 5 199 | 9 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 568 | 1 378 | 8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 568 | 1 364 | 6 |
Årets resultat (tkr) | 1 245 | 1 080 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 149 | 985 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 765 | 767 | 34 |
Tillgångar (tkr) | 2 914 | 1 751 | 34 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 789 | 1 109 | 29 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 125 | 643 | 5 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 914 | 1 751 | 34 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 204 | 565 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 3 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 162 | 1 733 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 22.5% | 26.5% | 88.9% |
Soliditet | 61.4% | 63.3% | 85.3% |
Kassalikviditet | 63.1% | 119.3% | 680.0% |
Företaget kommer att bedriva restaurangverksamhet med inriktning på försäljning av pizza, kebab, hamburgare, sallader och andra enklare rätter. Verksamheten kommer att omfatta både servering på plats i restaurangen samt avhämtning och utkörning till kunder. Målet är att erbjuda god mat till konkurrenskraftiga priser med hög servicegrad. Utkörning sker inom ett begränsat geografiskt område och riktar sig både till privatpersoner och företag. Verksamheten kommer att följa gällande livsmedels- och hygienföreskrifter samt sträva efter en hållbar och miljövänlig drift.