Affärsverksamhet med inriktning på mat och dryck, i form av restaurang, butiker, catering, event, konferenser och uthyrning och nyttjande av lokaler för hotell och logi, gästhamn samt personaluthyrning.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 415 | 15 455 | 14 928 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -936 | -497 | 67 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 155 | -655 | 14 |
Årets resultat (tkr) | -1 155 | -655 | 14 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 244 | 4 377 | 3 125 |
Antal anställda | 10 | 9 | 9 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 415 | 15 455 | 14 928 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -936 | -497 | 67 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 155 | -655 | 14 |
Årets resultat (tkr) | -1 155 | -655 | 14 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 638 | 411 | 275 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 606 | 3 965 | 2 850 |
Tillgångar (tkr) | 5 244 | 4 377 | 3 125 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 108 | 113 | 118 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 4 618 | 3 707 | 2 697 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 518 | 557 | 310 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 244 | 4 377 | 3 125 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 9 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 642 | 1 717 | 1 659 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -5.7% | -3.2% | 0.5% |
Soliditet | 2.1% | 2.6% | 3.8% |
Kassalikviditet | 653.5% | 478.8% | 549.4% |
Masymas 2 AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Masymas AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Affärsverksamhet med inriktning på mat och dryck, i form av restaurang, butiker, catering, event, konferenser och uthyrning och nyttjande av lokaler för hotell och logi, gästhamn samt personaluthyrning.