Affärsverksamhet med inriktning på mat och dryck, i form av restaurang, butiker, catering, event, konferenser och uthyrning och nyttjande av lokaler för hotell och logi, gästhamn samt personaluthyrning.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 455 | 14 928 | 15 189 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -497 | 67 | 13 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -655 | 14 | 11 |
Årets resultat (tkr) | -655 | 14 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 377 | 3 125 | 2 054 |
Antal anställda | 9 | 9 | 10 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 455 | 14 928 | 15 189 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -497 | 67 | 13 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -655 | 14 | 11 |
Årets resultat (tkr) | -655 | 14 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 411 | 275 | 280 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 965 | 2 850 | 1 774 |
Tillgångar (tkr) | 4 377 | 3 125 | 2 054 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 113 | 118 | 104 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 3 707 | 2 697 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 557 | 310 | 1 949 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 377 | 3 125 | 2 054 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 9 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 717 | 1 659 | 1 519 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -3.2% | 0.5% | 0.1% |
Soliditet | 2.6% | 3.8% | 5.1% |
Kassalikviditet | 478.8% | 549.4% | 52.8% |
Masymas 2 AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Masymas AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Affärsverksamhet med inriktning på mat och dryck, i form av restaurang, butiker, catering, event, konferenser och uthyrning och nyttjande av lokaler för hotell och logi, gästhamn samt personaluthyrning.