Bolagsdata i samarbete med Dun & Bradstreet
Med verifierad affärsdata fattar du smartare beslut. Ta reda på hur.
Förmedling av cateringtjänster. Anordna mat och dryckesevent. Konsultation inom restaurangverksamhet. Försäljning av mat och i grossistledet.
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 3 253 | 1 723 | 1 301 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 610 | 285 | 193 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 608 | 285 | 204 |
| Årets resultat (tkr) | 482 | 226 | 162 |
| Summa tillgångar (tkr) | 1 379 | 809 | 485 |
| Antal anställda | 1 | 1 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 3 253 | 1 723 | 1 301 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 610 | 285 | 193 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 608 | 285 | 204 |
| Årets resultat (tkr) | 482 | 226 | 162 |
| TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 22 | ||
| Omsättningstillgångar (tkr) | 1 379 | 787 | 485 |
| Tillgångar (tkr) | 1 379 | 809 | 485 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 919 | 437 | 210 |
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | 5 | ||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 460 | 373 | 269 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 1 379 | 809 | 485 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 1 | 1 | |
| Omsättning per anställd (tkr) | 1 723 | 1 301 | |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 18.8% | 16.5% | 14.8% |
| Soliditet | 66.6% | 54.0% | 43.3% |
| Kassalikviditet | 299.8% | 211.0% | 180.3% |
Förmedling av cateringtjänster. Anordna mat och dryckesevent. Konsultation inom restaurangverksamhet. Försäljning av mat och i grossistledet.