Bolaget skall bedriva catering och restaurangverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 652 | 15 838 | 15 789 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 807 | 1 987 | 2 699 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 820 | 2 026 | 2 654 |
Årets resultat (tkr) | 573 | 1 567 | 1 926 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 556 | 5 911 | 6 435 |
Antal anställda | 9 | 9 | 9 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 652 | 15 838 | 15 789 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 807 | 1 987 | 2 699 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 820 | 2 026 | 2 654 |
Årets resultat (tkr) | 573 | 1 567 | 1 926 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 55 | 55 | 65 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 501 | 5 857 | 6 370 |
Tillgångar (tkr) | 3 556 | 5 911 | 6 435 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 971 | 1 998 | 2 690 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 585 | 3 914 | 3 744 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 556 | 5 911 | 6 435 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 | 1 600 | 2 260 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 9 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 517 | 1 760 | 1 754 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.9% | 12.6% | 17.1% |
Soliditet | 27.3% | 33.8% | 41.8% |
Kassalikviditet | 127.5% | 144.4% | 166.4% |
Matkonst i Eskilstuna AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Mat & Musik i Eskilstuna AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva catering och restaurangverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.