Bolaget skall bedriva catering och restaurangverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 789 | 6 986 | 6 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 699 | 650 | -128 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 654 | 597 | -183 |
Årets resultat (tkr) | 1 926 | 465 | -62 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 435 | 3 624 | 2 775 |
Antal anställda | 9 | 5 | 7 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 15 789 | 6 986 | 6 350 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 699 | 650 | -128 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 654 | 597 | -183 |
Årets resultat (tkr) | 1 926 | 465 | -62 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 65 | 63 | 207 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 6 370 | 3 561 | 2 568 |
Tillgångar (tkr) | 6 435 | 3 624 | 2 775 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 690 | 765 | 299 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 290 | 470 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 744 | 2 570 | 2 005 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 435 | 3 624 | 2 775 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 2 260 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 5 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 754 | 1 397 | 907 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 17.1% | 9.3% | -2.0% |
Soliditet | 41.8% | 21.1% | 10.8% |
Kassalikviditet | 166.4% | 134.3% | 120.7% |
Matkonst i Eskilstuna AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Mat & Musik i Eskilstuna AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva catering och restaurangverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.