Bolaget skall driva matstudio, catering och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 363 | 451 | 10 415 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -292 | -184 | 1 696 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -293 | -65 | 1 735 |
Årets resultat (tkr) | 122 | 23 | 1 045 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 566 | 5 962 | 6 277 |
Antal anställda | 1 | 1 | 6 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 363 | 451 | 10 415 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -292 | -184 | 1 696 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -293 | -65 | 1 735 |
Årets resultat (tkr) | 122 | 23 | 1 045 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 122 | 4 122 | 4 007 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 444 | 1 841 | 2 270 |
Tillgångar (tkr) | 5 566 | 5 962 | 6 277 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 282 | 4 160 | 4 136 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 165 | 1 630 | 1 730 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 118 | 172 | 410 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 566 | 5 962 | 6 277 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 363 | 451 | 1 736 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -80.4% | -40.8% | 16.3% |
Soliditet | 92.0% | 89.5% | 85.7% |
Kassalikviditet | 1223.7% | 1070.3% | 553.7% |
Bolaget skall driva matstudio, catering och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.