Verksamheten är idéburen med syfte är att bidra till en positiv samhällsutveckling inom planetens gränser, med huvudfokus på hållbara matsystem. Med matematik som metodik och tvärvetenskapligt, innovativt förhållningssätt gör vi forskning och utveckling tillgänglig och använd. Vi verkar inom tre områden, alla med hållbarhet och regenerativa metoder som utgångspunkt, mål och verktyg. 1. Uppdrag och konsulttjänster Konsultverksamhet för hållbarhetsdriven affärsutveckling inom livsmedelsbranschen, genom workshops, kurser och utbildningar. Vi jobbar mot både privat och offentlig sektor, med uppdrag som innefattar klimatberäkningar, framtagande av modeller och hållbarhetsanalyser, planering och samordning av hållbarhetsarbete, samt cirkulära metoder. Alltid med normkreativt perspektiv och med mål att använda ekonomi som verktyg för att uppfylla allas sociala behov inom gränserna för planetens resurser. 2. Innovationsprojekt och samarbeten Inom detta område arbetar vi med samhällsutmaningar kopplade till hållbara matsystem i egna projekt och samarbeten. Vi kombinerar forskning med praktisk kunskap, samarbetar med experter inom olika ämnesområden och bygger innovativa modeller och system som kan lösa utmaningen. 3. Kunskap och återinvestering. Vi återinvesterar allt ekonomiskt överskott i att utveckla både vår egen verksamheten och andra projekt som vi tror bidrar till en bättre värld. Det är en del av vår affärsidé att ständigt fortsätta att utbilda oss själva, gå kurser, nätverka och hitta nya samarbeten. Det är också viktigt att bidra till att andra får möjlighet till utveckling och kunskap, därför investerar vi också vår tid och vår kompetens i nya spännande idéer.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 480 | 6 749 | 6 458 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -24 | 28 | 63 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -50 | -50 | 43 |
Årets resultat (tkr) | -50 | 27 | 15 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 225 | 2 490 | 4 231 |
Antal anställda | 4 | 8 | 6 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 480 | 6 749 | 6 458 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -24 | 28 | 63 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -50 | -50 | 43 |
Årets resultat (tkr) | -50 | 27 | 15 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 25 | 25 | 26 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 200 | 2 465 | 4 205 |
Tillgångar (tkr) | 2 225 | 2 490 | 4 231 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 203 | 253 | 226 |
Obeskattade reserver (tkr) | 89 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 023 | 2 237 | 3 916 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 225 | 2 490 | 4 231 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 8 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 870 | 844 | 1 076 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.7% | 0.4% | 1.0% |
Soliditet | 9.1% | 10.2% | 6.9% |
Kassalikviditet | 108.8% | 110.2% | 107.4% |
Verksamheten är idéburen med syfte är att bidra till en positiv samhällsutveckling inom planetens gränser, med huvudfokus på hållbara matsystem. Med matematik som metodik och tvärvetenskapligt, innovativt förhållningssätt gör vi forskning och utveckling tillgänglig och använd. Vi verkar inom tre områden, alla med hållbarhet och regenerativa metoder som utgångspunkt, mål och verktyg. 1. Uppdrag och konsulttjänster Konsultverksamhet för hållbarhetsdriven affärsutveckling inom livsmedelsbranschen, genom workshops, kurser och utbildningar. Vi jobbar mot både privat och offentlig sektor, med uppdrag som innefattar klimatberäkningar, framtagande av modeller och hållbarhetsanalyser, planering och samordning av hållbarhetsarbete, samt cirkulära metoder. Alltid med normkreativt perspektiv och med mål att använda ekonomi som verktyg för att uppfylla allas sociala behov inom gränserna för planetens resurser. 2. Innovationsprojekt och samarbeten Inom detta område arbetar vi med samhällsutmaningar kopplade till hållbara matsystem i egna projekt och samarbeten. Vi kombinerar forskning med praktisk kunskap, samarbetar med experter inom olika ämnesområden och bygger innovativa modeller och system som kan lösa utmaningen. 3. Kunskap och återinvestering. Vi återinvesterar allt ekonomiskt överskott i att utveckla både vår egen verksamheten och andra projekt som vi tror bidrar till en bättre värld. Det är en del av vår affärsidé att ständigt fortsätta att utbilda oss själva, gå kurser, nätverka och hitta nya samarbeten. Det är också viktigt att bidra till att andra får möjlighet till utveckling och kunskap, därför investerar vi också vår tid och vår kompetens i nya spännande idéer.