Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom hotell- och restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
Vad betyder det här?| 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 4 988 | 5 531 | 3 869 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 293 | 640 | 623 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 627 | 1 283 | 753 |
| Årets resultat (tkr) | 6 855 | 1 085 | 436 |
| Summa tillgångar (tkr) | 26 328 | 22 560 | 23 001 |
| Antal anställda | 4 | 3 | 2 |
| 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 4 988 | 5 531 | 3 869 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 293 | 640 | 623 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 627 | 1 283 | 753 |
| Årets resultat (tkr) | 6 855 | 1 085 | 436 |
| TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 17 752 | 17 094 | 17 103 |
| Omsättningstillgångar (tkr) | 8 576 | 5 466 | 5 898 |
| Tillgångar (tkr) | 26 328 | 22 560 | 23 001 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 22 957 | 17 102 | 16 017 |
| Obeskattade reserver (tkr) | 1 841 | 1 904 | |
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 3 371 | 3 617 | 5 080 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 26 328 | 22 560 | 23 001 |
| 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 000 | 1 000 |
| 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 4 | 3 | 2 |
| Omsättning per anställd (tkr) | 1 247 | 1 844 | 1 935 |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 5.9% | 11.6% | 16.1% |
| Soliditet | 87.2% | 81.7% | 75.6% |
| Kassalikviditet | 254.4% | 151.1% | 116.1% |
Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom hotell- och restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.