Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, utbildningar och arrangemang av middagar. Försäljning av produkter med matanknytning samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 28 674 | 11 858 | 9 257 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 070 | -282 | -2 508 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 998 | -289 | -2 509 |
Årets resultat (tkr) | 1 578 | -289 | -2 000 |
Summa tillgångar (tkr) | 9 255 | 5 831 | 4 648 |
Antal anställda | 18 | 9 | 13 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 28 674 | 11 858 | 9 257 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 4 070 | -282 | -2 508 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 998 | -289 | -2 509 |
Årets resultat (tkr) | 1 578 | -289 | -2 000 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 342 | 1 823 | 2 460 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 7 913 | 4 007 | 2 188 |
Tillgångar (tkr) | 9 255 | 5 831 | 4 648 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 933 | 355 | 644 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 600 | 1 100 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 722 | 4 376 | 4 004 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 9 255 | 5 831 | 4 648 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 18 | 9 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 593 | 1 318 | 712 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 14.2% | -2.4% | -27.1% |
Soliditet | 20.9% | 6.1% | 13.9% |
Kassalikviditet | 131.4% | 87.4% | 49.5% |
Momumat AB ingår i en koncern med 9 bolag. Koncernmoderbolag är Kulturrestauranger i Stockholm AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, utbildningar och arrangemang av middagar. Försäljning av produkter med matanknytning samt därmed förenlig verksamhet.