Bolaget skall utveckla, sälja och genomföra event relaterade till matlagning och kulinariska upplevelser och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 157 | 5 630 | 5 322 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -493 | -30 | 30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -495 | -32 | 29 |
Årets resultat (tkr) | -495 | -35 | 17 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 223 | 1 550 | 737 |
Antal anställda | 8 | 6 | 6 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 157 | 5 630 | 5 322 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -493 | -30 | 30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -495 | -32 | 29 |
Årets resultat (tkr) | -495 | -35 | 17 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 811 | 387 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 413 | 1 163 | 737 |
Tillgångar (tkr) | 3 223 | 1 550 | 737 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 78 | 372 | 408 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 146 | 1 178 | 330 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 223 | 1 550 | 737 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 270 | 938 | 887 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -4.8% | -0.5% | 0.6% |
Soliditet | 2.4% | 24.0% | 55.4% |
Kassalikviditet | 44.9% | 98.7% | 223.3% |
Bolaget skall utveckla, sälja och genomföra event relaterade till matlagning och kulinariska upplevelser och därmed förenlig verksamhet.