Bolaget skall utveckla, sälja och genomföra event relaterade till matlagning och kulinariska upplevelser och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 559 | 14 925 | 10 157 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 135 | 1 487 | -493 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 177 | 1 492 | -495 |
Årets resultat (tkr) | 97 | 1 014 | -495 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 729 | 5 330 | 3 223 |
Antal anställda | 21 | 10 | 8 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 559 | 14 925 | 10 157 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 135 | 1 487 | -493 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 177 | 1 492 | -495 |
Årets resultat (tkr) | 97 | 1 014 | -495 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 940 | 1 919 | 1 811 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 789 | 3 411 | 1 413 |
Tillgångar (tkr) | 6 729 | 5 330 | 3 223 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 339 | 1 092 | 78 |
Obeskattade reserver (tkr) | 290 | 290 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 100 | 3 948 | 3 146 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 729 | 5 330 | 3 223 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 650 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 21 | 10 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 884 | 1 493 | 1 270 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.7% | 10.0% | -4.8% |
Soliditet | 8.1% | 24.4% | 2.4% |
Kassalikviditet | 78.5% | 86.4% | 44.9% |
Bolaget skall utveckla, sälja och genomföra event relaterade till matlagning och kulinariska upplevelser och därmed förenlig verksamhet.