Bolaget ska bedriva restaurang- och hotellverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurang och hotell och därmed förenlig verksamhet.
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 175 | ||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -22 | -9 | 9 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -25 | 191 | 869 |
| Årets resultat (tkr) | -3 | 200 | 869 |
| Summa tillgångar (tkr) | 1 069 | 2 061 | 1 837 |
| Antal anställda |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 175 | ||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -22 | -9 | 9 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -25 | 191 | 869 |
| Årets resultat (tkr) | -3 | 200 | 869 |
| TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 740 | 740 | 1 540 |
| Omsättningstillgångar (tkr) | 329 | 1 321 | 297 |
| Tillgångar (tkr) | 1 069 | 2 061 | 1 837 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 974 | 1 978 | 1 778 |
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 95 | 84 | 59 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 1 069 | 2 061 | 1 837 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 000 |
| 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | |||
| Omsättning per anställd (tkr) | |||
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 5.1% |
| Soliditet | 91.1% | 96.0% | 96.8% |
| Kassalikviditet | 346.3% | 1572.6% | 503.4% |
Mpc Restaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Park Sturegatan Restaurang AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva restaurang- och hotellverksamhet samt konsultverksamhet inom restaurang och hotell och därmed förenlig verksamhet.