Restaurang med förrätter, huvudrätter, efterrätter, buffé, sushi, sallader, soppor. ROT (renovering, ombyggnad, tillbyggnad).
2018-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 1 127 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -396 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -400 |
Årets resultat (tkr) | -400 |
Summa tillgångar (tkr) | 308 |
Antal anställda | 3 |
2018-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 1 127 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -396 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -400 |
Årets resultat (tkr) | -400 |
TILLGÅNGAR | 2018-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 122 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 186 |
Tillgångar (tkr) | 308 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2018-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | -350 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 658 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 308 |
2018-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2018-12* | |
---|---|
Antal anställda | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 376 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | -35.1% |
Soliditet | -113.6% |
Kassalikviditet | 22.5% |