Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet med inriktning främst på det asiatiska köket. Verksamheten kommer att huvudsakligen bestå av take away, catering samt servering. Bolaget skall vidare ägna sig åt att förvalta såväl fast egendom som innehavsförvaltning av värdepapper ävensom handel och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 227 | 5 084 | 5 057 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 774 | 311 | 547 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 775 | 310 | 547 |
Årets resultat (tkr) | 513 | 246 | 430 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 330 | 902 | 1 109 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 227 | 5 084 | 5 057 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 774 | 311 | 547 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 775 | 310 | 547 |
Årets resultat (tkr) | 513 | 246 | 430 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 347 | 137 | 167 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 983 | 764 | 941 |
Tillgångar (tkr) | 1 330 | 902 | 1 109 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 962 | 450 | 603 |
Obeskattade reserver (tkr) | 129 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 238 | 452 | 505 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 330 | 902 | 1 109 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 | 400 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 742 | 1 695 | 1 686 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 14.8% | 6.1% | 10.8% |
Soliditet | 79.3% | 49.9% | 54.4% |
Kassalikviditet | 371.0% | 148.7% | 179.4% |
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet med inriktning främst på det asiatiska köket. Verksamheten kommer att huvudsakligen bestå av take away, catering samt servering. Bolaget skall vidare ägna sig åt att förvalta såväl fast egendom som innehavsförvaltning av värdepapper ävensom handel och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.