Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet och pizzeria samt därmed förenlig verksamhet.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 493 | 16 349 | 16 870 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 537 | 2 025 | 2 300 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 553 | 2 039 | 2 288 |
Årets resultat (tkr) | 1 226 | 2 570 | 1 364 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 149 | 4 190 | 5 189 |
Antal anställda | 11 | 10 | 11 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 493 | 16 349 | 16 870 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 537 | 2 025 | 2 300 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 553 | 2 039 | 2 288 |
Årets resultat (tkr) | 1 226 | 2 570 | 1 364 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 136 | 197 | 411 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 012 | 3 993 | 4 779 |
Tillgångar (tkr) | 3 149 | 4 190 | 5 189 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 276 | 2 620 | 2 308 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 218 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 873 | 1 570 | 1 664 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 149 | 4 190 | 5 189 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 226 | 2 570 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 11 | 10 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 499 | 1 635 | 1 534 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.3% | 12.4% | 13.6% |
Soliditet | 40.5% | 62.5% | 61.4% |
Kassalikviditet | 157.3% | 248.5% | 279.8% |
Nbm Restaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Sevgi Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-08.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet och pizzeria samt därmed förenlig verksamhet.