Bolaget ska bedriva restaurang, matlagning och cateringverksamhet. Bolaget ska bedriva en pizzeria och restaurangverksamhet.
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 241 | 2 120 | 2 074 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 743 | 402 | 777 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 737 | 402 | 777 |
Årets resultat (tkr) | 584 | 319 | 617 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 390 | 1 678 | 1 069 |
Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 241 | 2 120 | 2 074 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 743 | 402 | 777 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 737 | 402 | 777 |
Årets resultat (tkr) | 584 | 319 | 617 |
TILLGÅNGAR | 2025-03* | 2024-03* | 2023-03* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 14 | 40 | 249 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 376 | 1 638 | 820 |
Tillgångar (tkr) | 1 390 | 1 678 | 1 069 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2025-03* | 2024-03* | 2023-03* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 160 | 771 | 642 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 231 | 907 | 427 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 390 | 1 678 | 1 069 |
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 195 | 190 |
2025-03* | 2024-03* | 2023-03* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 121 | 2 120 | 2 074 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 33.1% | 19.0% | 37.5% |
Soliditet | 83.5% | 46.0% | 60.1% |
Kassalikviditet | 595.7% | 180.6% | 192.0% |
Bolaget ska bedriva restaurang, matlagning och cateringverksamhet. Bolaget ska bedriva en pizzeria och restaurangverksamhet.