Verksamheten kommer bedriva uthyrning av kock , konsultarbete inom måltid och event, både privat och offentligt. Verksamheten kommer även bedriva föreläsningar och utbildning inom kost , hälsa och kostrådgivning.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 45 | 430 | 36 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -21 | 16 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -21 | 15 | -18 |
Årets resultat (tkr) | -21 | 15 | -18 |
Summa tillgångar (tkr) | 32 | 79 | 39 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 45 | 430 | 36 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -21 | 16 | -18 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -21 | 15 | -18 |
Årets resultat (tkr) | -21 | 15 | -18 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 32 | 79 | 39 |
Tillgångar (tkr) | 32 | 79 | 39 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 25 | 47 | 32 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 | 32 | 7 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 32 | 79 | 39 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 45 | 430 | 36 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -46.7% | 3.7% | -50.0% |
Soliditet | 78.1% | 59.5% | 82.0% |
Kassalikviditet | 250.0% | 246.9% | 557.1% |
Verksamheten kommer bedriva uthyrning av kock , konsultarbete inom måltid och event, både privat och offentligt. Verksamheten kommer även bedriva föreläsningar och utbildning inom kost , hälsa och kostrådgivning.