Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom: Affärsutveckling och upphandling inom måltidstjänster - såsom café-, restaurang och storhushåll, offentliga måltider. Utveckling av digitala utbildningar vilket innefattar formgivning, grafisk design, foto, film Konceptutveckling mat och hälsa. Receptutveckling samt fotografering mat. PR och marknadsföring inom mat och hälsa. Innovationsprojektledning inom mat, nutrition och hälsa samt vård och omsorg. Uppdrag inom folkhälsa och prevention.
2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 789 | 2 125 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 91 | 905 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 93 | 905 |
Årets resultat (tkr) | 49 | 500 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 180 | 1 173 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 789 | 2 125 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 91 | 905 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 93 | 905 |
Årets resultat (tkr) | 49 | 500 |
TILLGÅNGAR | 2023-11* | 2022-11* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 180 | 1 173 |
Tillgångar (tkr) | 1 180 | 1 173 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-11* | 2022-11* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 574 | 525 |
Obeskattade reserver (tkr) | 250 | 250 |
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 356 | 397 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 180 | 1 173 |
2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 789 | 2 125 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 5.1% | 42.6% |
Soliditet | 63.9% | 60.1% |
Kassalikviditet | 331.5% | 295.5% |
Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom: Affärsutveckling och upphandling inom måltidstjänster - såsom café-, restaurang och storhushåll, offentliga måltider. Utveckling av digitala utbildningar vilket innefattar formgivning, grafisk design, foto, film Konceptutveckling mat och hälsa. Receptutveckling samt fotografering mat. PR och marknadsföring inom mat och hälsa. Innovationsprojektledning inom mat, nutrition och hälsa samt vård och omsorg. Uppdrag inom folkhälsa och prevention.