Föremålet för bolagets verksamhet är att erbjuda tjänster till företag genom att tillhandahålla affärskoncept och produktutveckling, projektledning och rådgivning, processledning och grupputveckling, föreläsningar inom värdskap och mat, eventproducent, guide och catering, restaurangdrift samt därmed förenlig verksamhet.
2023-09* | 2022-09* | 2021-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 177 | 7 575 | 5 712 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -228 | 434 | 385 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -248 | 418 | 361 |
Årets resultat (tkr) | -5 | 271 | 192 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 168 | 3 864 | 3 333 |
Antal anställda | 4 | 4 | 4 |
2023-09* | 2022-09* | 2021-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 177 | 7 575 | 5 712 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -228 | 434 | 385 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -248 | 418 | 361 |
Årets resultat (tkr) | -5 | 271 | 192 |
TILLGÅNGAR | 2023-09* | 2022-09* | 2021-09* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 231 | 304 | 411 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 937 | 3 560 | 2 922 |
Tillgångar (tkr) | 4 168 | 3 864 | 3 333 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-09* | 2022-09* | 2021-09* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 184 | 1 190 | 919 |
Obeskattade reserver (tkr) | 274 | 517 | 444 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 655 | 731 | 874 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 054 | 1 428 | 1 096 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 168 | 3 864 | 3 333 |
2023-09* | 2022-09* | 2021-09* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-09* | 2022-09* | 2021-09* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 4 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 044 | 1 894 | 1 428 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.8% | 5.7% | 6.7% |
Soliditet | 33.1% | 40.4% | 37.2% |
Kassalikviditet | 176.8% | 233.6% | 250.0% |
Föremålet för bolagets verksamhet är att erbjuda tjänster till företag genom att tillhandahålla affärskoncept och produktutveckling, projektledning och rådgivning, processledning och grupputveckling, föreläsningar inom värdskap och mat, eventproducent, guide och catering, restaurangdrift samt därmed förenlig verksamhet.