Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt förvaltning av lös egendom, företrädesvis värdepapper.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 032 | 10 326 | 9 734 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -494 | -812 | 327 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -492 | -818 | 356 |
Årets resultat (tkr) | -484 | -220 | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 852 | 2 777 | 3 640 |
Antal anställda | 9 | 10 | 9 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 10 032 | 10 326 | 9 734 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -494 | -812 | 327 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -492 | -818 | 356 |
Årets resultat (tkr) | -484 | -220 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 113 | 176 | 1 370 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 739 | 2 601 | 2 270 |
Tillgångar (tkr) | 2 852 | 2 777 | 3 640 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 327 | 811 | 1 031 |
Obeskattade reserver (tkr) | 27 | 35 | 632 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 498 | 1 931 | 1 977 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 852 | 2 777 | 3 640 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 10 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 115 | 1 033 | 1 082 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -4.9% | -7.9% | 3.4% |
Soliditet | 12.2% | 30.1% | 40.8% |
Kassalikviditet | 100.1% | 122.7% | 103.5% |
Nyc Gabriels Restaurang AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Nycg Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt förvaltning av lös egendom, företrädesvis värdepapper.