Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet med försäljning av mat & dryck, samt konsultverksamhet inom mat & dryck, utöva föreläsningar och utbildning inom mat & dryck. Äga och förvalta fastigheter.
Vad betyder det här?| 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 2 891 | ||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
| Årets resultat (tkr) | -1 172 | 10 | -9 |
| Summa tillgångar (tkr) | 4 085 | 74 | 64 |
| Antal anställda | 8 |
| 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 2 891 | ||
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 172 | -5 | -9 |
| Årets resultat (tkr) | -1 172 | 10 | -9 |
| TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 2 496 | ||
| Omsättningstillgångar (tkr) | 1 589 | 74 | 64 |
| Tillgångar (tkr) | 4 085 | 74 | 64 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 1 878 | 70 | 60 |
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | |||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 2 207 | 4 | 4 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 4 085 | 74 | 64 |
| 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) |
| 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 8 | ||
| Omsättning per anställd (tkr) | 361 | ||
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | -40.5% | 0.0% | 0.0% |
| Soliditet | 46.0% | 94.6% | 93.8% |
| Kassalikviditet | 59.1% | 1850.0% | 1600.0% |
Osteriakaramia AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Lilaco Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2024-08.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet med försäljning av mat & dryck, samt konsultverksamhet inom mat & dryck, utöva föreläsningar och utbildning inom mat & dryck. Äga och förvalta fastigheter.