Företaget ska bedriva småskalig livsmedelsproduktion av torkad och färsk pasta. Företaget ska bedriva restaurangverksamhet och cateringverksamhet. Företaget ska bedriva handel (fysisk och e- handel) med produkter som förknippas med pasta och pastahantverk. Företaget ska arrangera events, kurser osv med fokus på pastahantverk och italiensk matlagning.
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 377 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -76 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -90 |
Årets resultat (tkr) | -90 |
Summa tillgångar (tkr) | 260 |
Antal anställda | 2 |
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 377 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -76 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -90 |
Årets resultat (tkr) | -90 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 196 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 64 |
Tillgångar (tkr) | 260 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 80 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | 135 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 45 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 260 |
2024-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | |
---|---|
Antal anställda | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 189 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | -20.2% |
Soliditet | 30.8% |
Kassalikviditet | 75.6% |
Företaget ska bedriva småskalig livsmedelsproduktion av torkad och färsk pasta. Företaget ska bedriva restaurangverksamhet och cateringverksamhet. Företaget ska bedriva handel (fysisk och e- handel) med produkter som förknippas med pasta och pastahantverk. Företaget ska arrangera events, kurser osv med fokus på pastahantverk och italiensk matlagning.