Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av bröd, konditorivaror, glass samt mat och dryck. Driva café- och restaurangverksamhet, catering och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 023 | 6 531 | 5 884 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 771 | 744 | 590 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 795 | 750 | 588 |
Årets resultat (tkr) | 494 | 465 | 419 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 464 | 2 260 | 1 952 |
Antal anställda | 6 | 6 | 7 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 023 | 6 531 | 5 884 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 771 | 744 | 590 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 795 | 750 | 588 |
Årets resultat (tkr) | 494 | 465 | 419 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 895 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 569 | 2 260 | 1 952 |
Tillgångar (tkr) | 2 464 | 2 260 | 1 952 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 947 | 954 | 888 |
Obeskattade reserver (tkr) | 835 | 678 | 523 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 682 | 628 | 540 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 464 | 2 260 | 1 952 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 | 500 | 400 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 171 | 1 089 | 841 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.0% | 11.4% | 10.0% |
Soliditet | 62.8% | 63.8% | 64.8% |
Kassalikviditet | 227.7% | 357.5% | 359.6% |
Patisserie David AB ingår i en koncern med 8 bolag. Koncernmoderbolag är United Congress Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget ska bedriva produktion och försäljning av bröd, konditorivaror, glass samt mat och dryck. Driva café- och restaurangverksamhet, catering och därmed förenlig verksamhet.