Aktiebolaget ska bedriva verksamhet inom hälsa, exempelvis strategiutveckling för företag, projektledning av hälsoprojekt, nutritionsuppdrag såsom näringsberäkningar och textskrivande, föreläsningar och författarskap samt klinisk verksamhet som dietist såsom kostrådgivning mot enskilda individer eller uppdrag för vårdaktörer.
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 55 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 47 | -3 | -3 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 47 | -3 | -3 |
Årets resultat (tkr) | 30 | -3 | -3 |
Summa tillgångar (tkr) | 67 | 4 | 7 |
Antal anställda |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 55 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 47 | -3 | -3 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 47 | -3 | -3 |
Årets resultat (tkr) | 30 | -3 | -3 |
TILLGÅNGAR | 2024-10* | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 67 | 4 | 7 |
Tillgångar (tkr) | 67 | 4 | 7 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-10* | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 34 | -6 | -3 |
Obeskattade reserver (tkr) | 10 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 23 | 9 | 9 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 67 | 4 | 7 |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 85.5% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 61.5% | -150.0% | -42.9% |
Kassalikviditet | 291.3% | 44.4% | 77.8% |
Aktiebolaget ska bedriva verksamhet inom hälsa, exempelvis strategiutveckling för företag, projektledning av hälsoprojekt, nutritionsuppdrag såsom näringsberäkningar och textskrivande, föreläsningar och författarskap samt klinisk verksamhet som dietist såsom kostrådgivning mot enskilda individer eller uppdrag för vårdaktörer.