Salladsbar med lunchservering. Jag kommer initialt att ta över förra ägarnas koncept med sallader och baguetter. Den mesta serveringen kommer att vara avhämtning. Plats för ca 20 gäster finns. Planerar framöver att utveckla rörelsen framöver med catering och frukostservering. Tar över befintlig verksamhet som nytt varumärke med liknande affärsidé.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 559 | 548 | 513 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -145 | -165 | -184 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -144 | -164 | -184 |
Årets resultat (tkr) | -144 | -164 | -184 |
Summa tillgångar (tkr) | 447 | 581 | 770 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 559 | 548 | 513 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -145 | -165 | -184 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -144 | -164 | -184 |
Årets resultat (tkr) | -144 | -164 | -184 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 305 | 465 | 625 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 142 | 117 | 146 |
Tillgångar (tkr) | 447 | 581 | 770 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 33 | 77 | 41 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 414 | 504 | 729 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 447 | 581 | 770 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 559 | 548 | 513 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -25.9% | -30.1% | -35.9% |
Soliditet | 7.4% | 13.3% | 5.3% |
Kassalikviditet | 32.4% | 21.6% | 18.8% |
Salladsbar med lunchservering. Jag kommer initialt att ta över förra ägarnas koncept med sallader och baguetter. Den mesta serveringen kommer att vara avhämtning. Plats för ca 20 gäster finns. Planerar framöver att utveckla rörelsen framöver med catering och frukostservering. Tar över befintlig verksamhet som nytt varumärke med liknande affärsidé.