Bolaget skall driva en restaurangverksamhet med fokus på italiensk mat samt äga och förvalta lös och fast egendom samt import & export inom livsmedel och maskineri inom restaurang och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 839 | 5 263 | 1 283 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 242 | 670 | 1 079 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -116 | 1 110 | 1 080 |
Årets resultat (tkr) | 881 | 636 | |
Summa tillgångar (tkr) | 2 809 | 2 641 | 1 322 |
Antal anställda | 5 | 5 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 839 | 5 263 | 1 283 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 242 | 670 | 1 079 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -116 | 1 110 | 1 080 |
Årets resultat (tkr) | 881 | 636 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 511 | 1 716 | 240 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 298 | 926 | 1 082 |
Tillgångar (tkr) | 2 809 | 2 641 | 1 322 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 566 | 1 567 | 686 |
Obeskattade reserver (tkr) | 155 | 270 | 270 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 3 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 089 | 802 | 366 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 809 | 2 641 | 1 322 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 568 | 1 053 | 1 283 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.1% | 12.7% | 84.1% |
Soliditet | 59.7% | 66.7% | 66.6% |
Kassalikviditet | 119.2% | 115.5% | 295.6% |
Bolaget skall driva en restaurangverksamhet med fokus på italiensk mat samt äga och förvalta lös och fast egendom samt import & export inom livsmedel och maskineri inom restaurang och därmed förenlig verksamhet.