Bolaget skall driva en restaurangverksamhet med fokus på italiensk mat samt äga och förvalta lös och fast egendom samt import & export inom livsmedel och maskineri inom restaurang och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 663 | 7 839 | 5 263 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 14 | 242 | 670 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 12 | -116 | 1 110 |
Årets resultat (tkr) | 46 | 881 | |
Summa tillgångar (tkr) | 2 548 | 2 809 | 2 641 |
Antal anställda | 5 | 5 | 5 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 663 | 7 839 | 5 263 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 14 | 242 | 670 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 12 | -116 | 1 110 |
Årets resultat (tkr) | 46 | 881 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 032 | 1 511 | 1 716 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 516 | 1 298 | 926 |
Tillgångar (tkr) | 2 548 | 2 809 | 2 641 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 612 | 1 566 | 1 567 |
Obeskattade reserver (tkr) | 155 | 270 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 3 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 936 | 1 089 | 802 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 548 | 2 809 | 2 641 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 333 | 1 568 | 1 053 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.2% | 3.1% | 12.7% |
Soliditet | 63.3% | 59.7% | 66.7% |
Kassalikviditet | 162.0% | 119.2% | 115.5% |
Bolaget skall driva en restaurangverksamhet med fokus på italiensk mat samt äga och förvalta lös och fast egendom samt import & export inom livsmedel och maskineri inom restaurang och därmed förenlig verksamhet.