Restaurangverksamhet: Krog med serveringstillstånd, catering, pop-ups Nöje: Artistbokningar, eventplaneringar. Konsultation och utbildning: Konsultation såsom konceptutveckling, bemanning och optimering inom andra restaurang- och nöjesverksamheter. Föreläsningar, matlagningskursedr
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 404 | 249 | 190 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 | 19 | 10 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 | 19 | 10 |
Årets resultat (tkr) | 6 | 18 | 10 |
Summa tillgångar (tkr) | 244 | 114 | 148 |
Antal anställda | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 404 | 249 | 190 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 9 | 19 | 10 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 8 | 19 | 10 |
Årets resultat (tkr) | 6 | 18 | 10 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 48 | 44 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 196 | 114 | 104 |
Tillgångar (tkr) | 244 | 114 | 148 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 110 | 105 | 86 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 100 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 33 | 10 | 61 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 244 | 114 | 148 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 404 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.2% | 7.6% | 5.3% |
Soliditet | 45.1% | 92.1% | 58.1% |
Kassalikviditet | 593.9% | 1140.0% | 170.5% |
Restaurangverksamhet: Krog med serveringstillstånd, catering, pop-ups Nöje: Artistbokningar, eventplaneringar. Konsultation och utbildning: Konsultation såsom konceptutveckling, bemanning och optimering inom andra restaurang- och nöjesverksamheter. Föreläsningar, matlagningskursedr