Bolaget skall förädla och handla med vedprodukter, sälja bemanningstjänster, bedriva fordonsverkstad, maskinentreprenad, inom transport och logistik, fåruppfödning, biodling, Bed & Breakfastverksamhet, caféverksamhet samt konsultverksamhet inom livsmedelshantering och livsmedelshygien och därmed förenlig verksamhet.
2024-02* | 2023-02* | 2022-02* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 128 | 46 | 38 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -28 | -23 | -6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -28 | -23 | -6 |
Årets resultat (tkr) | -28 | -23 | -6 |
Summa tillgångar (tkr) | 121 | 85 | 104 |
Antal anställda |
2024-02* | 2023-02* | 2022-02* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 128 | 46 | 38 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -28 | -23 | -6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -28 | -23 | -6 |
Årets resultat (tkr) | -28 | -23 | -6 |
TILLGÅNGAR | 2024-02* | 2023-02* | 2022-02* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 72 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 49 | 85 | 104 |
Tillgångar (tkr) | 121 | 85 | 104 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-02* | 2023-02* | 2022-02* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 29 | 41 | 64 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 92 | 43 | 40 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 121 | 85 | 104 |
2024-02* | 2023-02* | 2022-02* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-02* | 2023-02* | 2022-02* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -21.9% | -50.0% | -15.8% |
Soliditet | 24.0% | 48.2% | 61.5% |
Kassalikviditet | 53.3% | 197.7% | 215.0% |
Bolaget skall förädla och handla med vedprodukter, sälja bemanningstjänster, bedriva fordonsverkstad, maskinentreprenad, inom transport och logistik, fåruppfödning, biodling, Bed & Breakfastverksamhet, caféverksamhet samt konsultverksamhet inom livsmedelshantering och livsmedelshygien och därmed förenlig verksamhet.