Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, lunch och restaurangservering, catering och festarrangemang, konsultationer inom restaurang och matlagning, upprättande och försäljning av kokböcker samt annan därmed förenlig verksamhet.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 12 053 | 11 045 | 10 207 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 357 | 547 | 956 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 396 | 564 | 955 |
Årets resultat (tkr) | 853 | 248 | 681 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 781 | 3 409 | 3 776 |
Antal anställda | 7 | 7 | 6 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 12 053 | 11 045 | 10 207 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 357 | 547 | 956 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 396 | 564 | 955 |
Årets resultat (tkr) | 853 | 248 | 681 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 986 | 966 | 911 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 795 | 2 444 | 2 865 |
Tillgångar (tkr) | 4 781 | 3 409 | 3 776 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 330 | 790 | 1 166 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 061 | 751 | 696 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 390 | 1 869 | 1 914 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 781 | 3 409 | 3 776 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 625 | 313 | 625 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 7 | 7 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 722 | 1 578 | 1 701 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.3% | 5.0% | 9.4% |
Soliditet | 43.8% | 39.0% | 44.1% |
Kassalikviditet | 142.9% | 118.8% | 140.1% |
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, lunch och restaurangservering, catering och festarrangemang, konsultationer inom restaurang och matlagning, upprättande och försäljning av kokböcker samt annan därmed förenlig verksamhet.