Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 659 | 11 223 | 9 981 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 561 | -3 966 | -4 638 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 717 | -4 171 | -4 729 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 824 | -4 729 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 881 | 4 971 | 4 626 |
Antal anställda | 10 | 12 | 13 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 659 | 11 223 | 9 981 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 561 | -3 966 | -4 638 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 717 | -4 171 | -4 729 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 824 | -4 729 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 346 | 2 370 | 3 214 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 535 | 2 601 | 1 411 |
Tillgångar (tkr) | 4 881 | 4 971 | 4 626 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 98 | 95 | -1 979 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 619 | 762 | 952 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 164 | 4 114 | 5 653 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 881 | 4 971 | 4 626 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 12 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 966 | 935 | 768 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -26.5% | -35.3% | -46.5% |
Soliditet | 2.0% | 1.9% | -42.8% |
Kassalikviditet | 58.8% | 60.7% | 21.9% |
Restaurang Oxenstierna AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Sebastian Schildt AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva restaurangrörelse och därmed förenlig verksamhet.