Bolagets verksamhet är att bedriva restaurang inom den Italienska matkulturen.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 326 | 3 361 | 6 064 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 725 | -1 052 | -547 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 686 | -1 100 | -552 |
Årets resultat (tkr) | 1 677 | -1 100 | -552 |
Summa tillgångar (tkr) | 609 | 492 | 561 |
Antal anställda | 5 | 9 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 326 | 3 361 | 6 064 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 725 | -1 052 | -547 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 686 | -1 100 | -552 |
Årets resultat (tkr) | 1 677 | -1 100 | -552 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 11 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 609 | 481 | 561 |
Tillgångar (tkr) | 609 | 492 | 561 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 460 | -1 216 | -116 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 370 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 149 | 339 | 677 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 609 | 492 | 561 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 9 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 672 | 674 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 74.2% | -31.3% | -9.0% |
Soliditet | 75.5% | -247.2% | -20.7% |
Kassalikviditet | 408.7% | 138.9% | 78.0% |
Bolagets verksamhet är att bedriva restaurang inom den Italienska matkulturen.