Bolaget ska bedriva utbildning och föreläsning inom brödbranchen, alla nivåer och typer. Import och export av livsmedel. Egen odling av livsmedel som är svåra att odla i vårt nordiska klimat. Ska bedriva verksamhet inom catering. Inredning- och byggtjänster samt utgivning av litteratur.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 920 | 15 113 | 13 957 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 501 | 458 | 242 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 449 | 425 | 207 |
Årets resultat (tkr) | 1 766 | 718 | 1 029 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 524 | 4 490 | 5 381 |
Antal anställda | 10 | 12 | 10 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 18 920 | 15 113 | 13 957 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 501 | 458 | 242 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 449 | 425 | 207 |
Årets resultat (tkr) | 1 766 | 718 | 1 029 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 352 | 2 914 | 4 054 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 171 | 1 576 | 1 327 |
Tillgångar (tkr) | 6 524 | 4 490 | 5 381 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 750 | 984 | 1 165 |
Obeskattade reserver (tkr) | 200 | 500 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 813 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 574 | 3 506 | 2 903 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 524 | 4 490 | 5 381 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 2 500 | 900 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 12 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 892 | 1 259 | 1 396 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 13.2% | 3.0% | 1.7% |
Soliditet | 44.4% | 21.9% | 28.3% |
Kassalikviditet | 113.8% | 42.9% | 43.6% |
Bolaget ska bedriva utbildning och föreläsning inom brödbranchen, alla nivåer och typer. Import och export av livsmedel. Egen odling av livsmedel som är svåra att odla i vårt nordiska klimat. Ska bedriva verksamhet inom catering. Inredning- och byggtjänster samt utgivning av litteratur.