Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och turistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 317 | 12 479 | 10 621 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 239 | 2 685 | 1 241 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 219 | 2 663 | 1 239 |
Årets resultat (tkr) | 34 | 25 | 8 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 151 | 3 486 | 3 633 |
Antal anställda | 10 | 10 | 11 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 11 317 | 12 479 | 10 621 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 239 | 2 685 | 1 241 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 219 | 2 663 | 1 239 |
Årets resultat (tkr) | 34 | 25 | 8 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 110 | 143 | 229 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 041 | 3 343 | 3 403 |
Tillgångar (tkr) | 3 151 | 3 486 | 3 633 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 118 | 1 084 | 1 058 |
Obeskattade reserver (tkr) | 95 | 122 | 196 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 938 | 2 280 | 2 378 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 151 | 3 486 | 3 633 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 132 | 1 248 | 966 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.1% | 21.5% | 11.7% |
Soliditet | 37.6% | 33.6% | 33.0% |
Kassalikviditet | 135.0% | 129.7% | 128.7% |
Scandinavian Fine Food AB ingår i en koncern med 6 bolag. Moderbolag är Gästrike-Hälsinge Turist AB och koncernmoderbolag är B.Ent AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och turistverksamhet och därmed förenlig verksamhet.