Restaurangverksamhet. Konsultverksamhet inom mat och vin. Konsultverksamhet inom inköp av mat och vin.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 464 | 246 | 5 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -185 | -85 | -96 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -183 | -85 | -96 |
Årets resultat (tkr) | -183 | -85 | -96 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 242 | 1 119 | 355 |
Antal anställda | 3 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 464 | 246 | 5 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -185 | -85 | -96 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -183 | -85 | -96 |
Årets resultat (tkr) | -183 | -85 | -96 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 916 | 857 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 326 | 262 | 355 |
Tillgångar (tkr) | 1 242 | 1 119 | 355 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 25 | -143 | -58 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 971 | 1 183 | 332 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 246 | 79 | 81 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 242 | 1 119 | 355 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 821 | 246 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -7.5% | -34.5% | -1920.0% |
Soliditet | 2.0% | -12.8% | -16.3% |
Kassalikviditet | 122.4% | 313.9% | 438.3% |
Restaurangverksamhet. Konsultverksamhet inom mat och vin. Konsultverksamhet inom inköp av mat och vin.