Bolagets verksamhet är tillhandahållande av varor och tjänster inom restaurang, event, mat och dryck, däribland cateringverksamhet, skapandet av menyer och dryckeslistor, konsultverksamhet och utbildning inom mat och dryck, medieproduktion, kurering av musik, framförande av artister och dj:s, musikproduktion, ljuddesign samt design, tillverkning, försäljning och distribution av smycken och därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -30 | 3 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -30 | 3 | -16 |
Årets resultat (tkr) | -30 | 3 | -16 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 | 10 | 10 |
Antal anställda | 2 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -30 | 3 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -30 | 3 | -16 |
Årets resultat (tkr) | -30 | 3 | -16 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 | 10 | 10 |
Tillgångar (tkr) | 3 | 10 | 10 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -34 | -38 | -41 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 37 | 48 | 52 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 | 10 | 10 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 100.0% | 0.0% |
Soliditet | -1133.3% | -380.0% | -410.0% |
Kassalikviditet | 8.1% | 20.8% | 19.2% |
Bolagets verksamhet är tillhandahållande av varor och tjänster inom restaurang, event, mat och dryck, däribland cateringverksamhet, skapandet av menyer och dryckeslistor, konsultverksamhet och utbildning inom mat och dryck, medieproduktion, kurering av musik, framförande av artister och dj:s, musikproduktion, ljuddesign samt design, tillverkning, försäljning och distribution av smycken och därmed förenlig verksamhet.