Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 584 | 596 | 2 539 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 138 | -1 271 | 873 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 141 | -1 271 | 873 |
Årets resultat (tkr) | -1 141 | -1 271 | 681 |
Summa tillgångar (tkr) | 729 | 782 | 1 048 |
Antal anställda | 0 | 0 | 0 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 584 | 596 | 2 539 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 138 | -1 271 | 873 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 141 | -1 271 | 873 |
Årets resultat (tkr) | -1 141 | -1 271 | 681 |
TILLGÅNGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 729 | 782 | 1 048 |
Tillgångar (tkr) | 729 | 782 | 1 048 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2019-12* | 2018-12* | 2017-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 51 | 51 | 722 |
Obeskattade reserver (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Avsättningar (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Långfristiga skulder (tkr) | 204 | 204 | 0 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 475 | 526 | 326 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 729 | 782 | 1 048 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Löner till övriga anställda (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Sociala kostnader (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 0 | 0 | 600 |
2019-12* | 2018-12* | 2017-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 0 | 0 | 0 |
Omsättning per anställd (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 0 | 0 | 0 |
Vinstmarginal | -194.9% | -213.3% | 34.4% |
Soliditet | 7.0% | 6.5% | 68.9% |
Kassalikviditet | 153.5% | 148.7% | 321.5% |
Stavsnäs Brygga AB ingår i en koncern med 15 bolag. Koncernmoderbolag är Totoko AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2019-12.
Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.