Kommer att hyra ut mig som Kockkonsult för restauranger o konferansgårdar, Event kock, Hemma hos kock, Hålla i Matlagningskurser & Matlagningsevent.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 962 | 886 | 1 322 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -136 | -62 | 217 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -142 | -62 | 206 |
Årets resultat (tkr) | -142 | -62 | 168 |
Summa tillgångar (tkr) | 186 | 495 | 551 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 962 | 886 | 1 322 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -136 | -62 | 217 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -142 | -62 | 206 |
Årets resultat (tkr) | -142 | -62 | 168 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 25 | 51 | 52 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 161 | 444 | 498 |
Tillgångar (tkr) | 186 | 495 | 551 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 49 | 191 | 253 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 11 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 137 | 304 | 286 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 186 | 495 | 551 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 481 | 443 | 661 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -14.1% | -7.0% | 16.4% |
Soliditet | 26.3% | 38.6% | 45.9% |
Kassalikviditet | 117.5% | 146.1% | 174.1% |
Kommer att hyra ut mig som Kockkonsult för restauranger o konferansgårdar, Event kock, Hemma hos kock, Hålla i Matlagningskurser & Matlagningsevent.