Kommer att hyra ut mig som Kockkonsult för restauranger o konferansgårdar, Event kock, Hemma hos kock, Hålla i Matlagningskurser & Matlagningsevent.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 886 | 1 322 | 818 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -62 | 217 | -35 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -62 | 206 | -50 |
Årets resultat (tkr) | -62 | 168 | -50 |
Summa tillgångar (tkr) | 495 | 551 | 238 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 886 | 1 322 | 818 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -62 | 217 | -35 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -62 | 206 | -50 |
Årets resultat (tkr) | -62 | 168 | -50 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 51 | 52 | 74 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 444 | 498 | 164 |
Tillgångar (tkr) | 495 | 551 | 238 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 191 | 253 | 85 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 11 | 6 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 304 | 286 | 147 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 495 | 551 | 238 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 443 | 661 | 409 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -7.0% | 16.4% | -4.3% |
Soliditet | 38.6% | 45.9% | 35.7% |
Kassalikviditet | 146.1% | 174.1% | 111.6% |
Kommer att hyra ut mig som Kockkonsult för restauranger o konferansgårdar, Event kock, Hemma hos kock, Hålla i Matlagningskurser & Matlagningsevent.