Aktiebolaget ska bedriva partihandel och agentur med drycker, konsultverksamhet avseende företagsorganisation inom handel och restaurang. Diverse övriga utbildningar samt relaterade evenemang. Sommelierverksamhet och utbildning i vinkunskap och catering för enstaka tillfällen.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 176 | 390 | 407 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -99 | 36 | -30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -99 | 36 | -30 |
Årets resultat (tkr) | -99 | 36 | -30 |
Summa tillgångar (tkr) | 199 | 296 | 256 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 176 | 390 | 407 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -99 | 36 | -30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -99 | 36 | -30 |
Årets resultat (tkr) | -99 | 36 | -30 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 199 | 296 | 256 |
Tillgångar (tkr) | 199 | 296 | 256 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 67 | 115 | 80 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 132 | 180 | 176 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 199 | 296 | 256 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -56.3% | 9.2% | -7.4% |
Soliditet | 33.7% | 38.9% | 31.3% |
Kassalikviditet | 60.6% | 72.8% | 59.1% |
Aktiebolaget ska bedriva partihandel och agentur med drycker, konsultverksamhet avseende företagsorganisation inom handel och restaurang. Diverse övriga utbildningar samt relaterade evenemang. Sommelierverksamhet och utbildning i vinkunskap och catering för enstaka tillfällen.