Bolaget skall bedriva informativ verksamhet, hålla föredrag och workshops inom området hotell, restaurang, turism och destinationsutveckling, samla in och publicera trendanalyser inom ovanstående områden samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 57 | 110 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 38 | 64 | -20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 185 | 189 | -48 |
Årets resultat (tkr) | 182 | 182 | 6 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 485 | 5 569 | 4 738 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 57 | 110 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 38 | 64 | -20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 185 | 189 | -48 |
Årets resultat (tkr) | 182 | 182 | 6 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 242 | 5 242 | 4 685 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 243 | 327 | 53 |
Tillgångar (tkr) | 5 485 | 5 569 | 4 738 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 005 | 824 | 642 |
Obeskattade reserver (tkr) | 92 | 92 | 92 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 550 | 550 | 550 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 838 | 4 103 | 3 454 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 485 | 5 569 | 4 738 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 66.7% | 58.2% | 0.0% |
Soliditet | 19.5% | 16.0% | 14.9% |
Kassalikviditet | 6.3% | 8.0% | 1.5% |
Stylt Intelligence AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva informativ verksamhet, hålla föredrag och workshops inom området hotell, restaurang, turism och destinationsutveckling, samla in och publicera trendanalyser inom ovanstående områden samt därmed förenlig verksamhet.