Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva snabbmatsrestaurang med catering och därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 349 | 4 388 | 4 271 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 122 | 609 | 507 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 663 | 564 | 329 |
Årets resultat (tkr) | -1 765 | 178 | 156 |
Summa tillgångar (tkr) | 704 | 2 445 | 2 339 |
Antal anställda | 3 | 3 | 4 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 349 | 4 388 | 4 271 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 122 | 609 | 507 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 663 | 564 | 329 |
Årets resultat (tkr) | -1 765 | 178 | 156 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 155 | 311 | 466 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 549 | 2 134 | 1 873 |
Tillgångar (tkr) | 704 | 2 445 | 2 339 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -1 235 | 530 | 352 |
Obeskattade reserver (tkr) | 328 | 488 | 483 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 200 | 179 | 504 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 411 | 1 248 | 1 000 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 704 | 2 445 | 2 339 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 783 | 1 463 | 1 068 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 21.0% | 13.9% | 11.9% |
Soliditet | -141.9% | 36.0% | 29.9% |
Kassalikviditet | 38.9% | 165.0% | 182.1% |
Sub Sollentuna AB ingår i en koncern med 10 bolag. Koncernmoderbolag är Javadi Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva snabbmatsrestaurang med catering och därmed förenlig verksamhet.