Kökskonsult, konceptutvecklare inom restaurangbranschen, matlagningskanaler, matkurser, frilanskock, evenemang, utbildningar, pop-up restaurang och restaurangverksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 045 | 967 | 882 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 18 | 3 | 2 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 | -5 | 2 |
Årets resultat (tkr) | -9 | 1 | |
Summa tillgångar (tkr) | 343 | 203 | 327 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 045 | 967 | 882 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 18 | 3 | 2 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 | -5 | 2 |
Årets resultat (tkr) | -9 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 343 | 203 | 327 |
Tillgångar (tkr) | 343 | 203 | 327 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 17 | 17 | 27 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 25 | 75 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 301 | 111 | 301 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 343 | 203 | 327 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 045 | 967 | 882 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.7% | 0.3% | 0.2% |
Soliditet | 5.0% | 8.4% | 8.3% |
Kassalikviditet | 114.0% | 182.9% | 108.6% |
Kökskonsult, konceptutvecklare inom restaurangbranschen, matlagningskanaler, matkurser, frilanskock, evenemang, utbildningar, pop-up restaurang och restaurangverksamhet.