Bolaget ska skapa koncept för catering, restaurang och barverksamhet samt därmed förknippad verksamhet. Bolaget kan idka konsult och utbildning, utge litteratur, fotografier, erbjuda administrativa tjänster relaterat till mat, dryck och restaurangbranschen. Bolaget kan äga affärsverksamheter, fastigheter, aktier och bedriva därmed förenliga verksamhet. Bolaget ska bedriva verksamhet inom ekonomitjänster, rådgivning, bolagsutveckling, administration, HR, lön och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 718 | 400 | 130 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 157 | 385 | 108 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 668 | 883 | 701 |
Årets resultat (tkr) | 633 | 804 | 688 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 213 | 1 343 | 941 |
Antal anställda | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 718 | 400 | 130 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 157 | 385 | 108 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 668 | 883 | 701 |
Årets resultat (tkr) | 633 | 804 | 688 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 800 | 800 | 800 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 413 | 543 | 141 |
Tillgångar (tkr) | 1 213 | 1 343 | 941 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 784 | 1 151 | 846 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 429 | 192 | 94 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 213 | 1 343 | 941 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 400 | 1 000 | 500 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 718 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 21.9% | 96.3% | 83.1% |
Soliditet | 64.6% | 85.7% | 89.9% |
Kassalikviditet | 96.3% | 282.8% | 150.0% |
Bolaget ska skapa koncept för catering, restaurang och barverksamhet samt därmed förknippad verksamhet. Bolaget kan idka konsult och utbildning, utge litteratur, fotografier, erbjuda administrativa tjänster relaterat till mat, dryck och restaurangbranschen. Bolaget kan äga affärsverksamheter, fastigheter, aktier och bedriva därmed förenliga verksamhet. Bolaget ska bedriva verksamhet inom ekonomitjänster, rådgivning, bolagsutveckling, administration, HR, lön och därmed förenlig verksamhet.