Företaget verksamhet skall i huvudsak bedrivas inom restaurang- och cateringnäringen genom att tillreda och förädla råvaror i eget kök. Anordna MasterClasses (kurser) inom matsektorn, PoPUp-middagar riktade mot företag som privata målgrupper samt bistå StartUps inom livsmedelssektorn med att ta fram nya livsmedelsprodukter. Företaget skall även erbjuda möjligheten att ta fram säljmaterial till nya produkter inom livsmedelssektorn genom fotografering och filmproduktion. Verksamheten skall sträva mot en bättre hushållning av jordens resurser bl.a genom projekt inom stads- och horisontalodling.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 47 | 344 | 198 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 44 | -76 | 20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 44 | -77 | 19 |
Årets resultat (tkr) | 44 | -72 | 11 |
Summa tillgångar (tkr) | 54 | 20 | 136 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 47 | 344 | 198 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 44 | -76 | 20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 44 | -77 | 19 |
Årets resultat (tkr) | 44 | -72 | 11 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 54 | 20 | 136 |
Tillgångar (tkr) | 54 | 20 | 136 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 51 | -6 | 66 |
Obeskattade reserver (tkr) | 5 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 | 26 | 65 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 54 | 20 | 136 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 93.6% | -22.1% | 10.1% |
Soliditet | 94.4% | -30.0% | 51.2% |
Kassalikviditet | 1800.0% | 76.9% | 209.2% |
Företaget verksamhet skall i huvudsak bedrivas inom restaurang- och cateringnäringen genom att tillreda och förädla råvaror i eget kök. Anordna MasterClasses (kurser) inom matsektorn, PoPUp-middagar riktade mot företag som privata målgrupper samt bistå StartUps inom livsmedelssektorn med att ta fram nya livsmedelsprodukter. Företaget skall även erbjuda möjligheten att ta fram säljmaterial till nya produkter inom livsmedelssektorn genom fotografering och filmproduktion. Verksamheten skall sträva mot en bättre hushållning av jordens resurser bl.a genom projekt inom stads- och horisontalodling.