Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet, konferens- och eventengagemang, konsultverksamhet inom restaurang- och nöjesbranchen, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -15 | -12 | -26 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -15 | -12 | -26 |
Årets resultat (tkr) | -15 | 38 | -26 |
Summa tillgångar (tkr) | 150 | 164 | 112 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -15 | -12 | -26 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -15 | -12 | -26 |
Årets resultat (tkr) | -15 | 38 | -26 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 100 | 100 | 100 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 50 | 64 | 12 |
Tillgångar (tkr) | 150 | 164 | 112 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 72 | 87 | 48 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 77 | 64 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 78 | ||
Skulder och eget kapital (tkr) | 150 | 164 | 112 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 48.0% | 53.0% | 42.9% |
Kassalikviditet | 64.1% | 0.0% | 0.0% |
Sveriges Allmänna Restaurang AB ingår i en koncern med 9 bolag. Koncernmoderbolag är Familjen Ahlbom Restauranger AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet, konferens- och eventengagemang, konsultverksamhet inom restaurang- och nöjesbranchen, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.