Aktiebolaget ska bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom event- och restaurangbranschen. Bolaget skall också hyra ut personal, ta hand om rekrytering och sälja utbildningar inom event- och restaurangbranschen.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 092 | 2 523 | 716 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -142 | 167 | 201 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -150 | 167 | 201 |
Årets resultat (tkr) | -150 | 167 | 124 |
Summa tillgångar (tkr) | 227 | 428 | 488 |
Antal anställda | 4 | 4 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 092 | 2 523 | 716 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -142 | 167 | 201 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -150 | 167 | 201 |
Årets resultat (tkr) | -150 | 167 | 124 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 227 | 428 | 488 |
Tillgångar (tkr) | 227 | 428 | 488 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 7 | 201 | 154 |
Obeskattade reserver (tkr) | 45 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 146 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 75 | 228 | 289 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 227 | 428 | 488 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 4 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 523 | 631 | 358 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -6.8% | 6.6% | 28.1% |
Soliditet | 3.1% | 47.0% | 38.2% |
Kassalikviditet | 302.7% | 187.7% | 168.9% |
Aktiebolaget ska bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom event- och restaurangbranschen. Bolaget skall också hyra ut personal, ta hand om rekrytering och sälja utbildningar inom event- och restaurangbranschen.