Aktiebolaget ska bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom event- och restaurangbranschen. Bolaget skall också hyra ut personal, ta hand om rekrytering och sälja utbildningar inom event- och restaurangbranschen.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 852 | 2 092 | 2 523 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 50 | -142 | 167 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 32 | -150 | 167 |
Årets resultat (tkr) | 32 | -150 | 167 |
Summa tillgångar (tkr) | 302 | 227 | 428 |
Antal anställda | 3 | 4 | 4 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 852 | 2 092 | 2 523 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 50 | -142 | 167 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 32 | -150 | 167 |
Årets resultat (tkr) | 32 | -150 | 167 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 302 | 227 | 428 |
Tillgångar (tkr) | 302 | 227 | 428 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 88 | 7 | 201 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 13 | 146 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 200 | 75 | 228 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 302 | 227 | 428 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 4 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 617 | 523 | 631 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.7% | -6.8% | 6.6% |
Soliditet | 29.1% | 3.1% | 47.0% |
Kassalikviditet | 151.0% | 302.7% | 187.7% |
Aktiebolaget ska bedriva rådgivning och konsultverksamhet inom event- och restaurangbranschen. Bolaget skall också hyra ut personal, ta hand om rekrytering och sälja utbildningar inom event- och restaurangbranschen.