Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang, deli, catering och caféverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 652 | 8 096 | 6 542 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 115 | -445 | -64 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 116 | -445 | -64 |
Årets resultat (tkr) | 92 | -1 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 197 | 1 145 | 2 440 |
Antal anställda | 10 | 11 | 8 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 652 | 8 096 | 6 542 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 115 | -445 | -64 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 116 | -445 | -64 |
Årets resultat (tkr) | 92 | -1 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 300 | 610 | 1 313 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 897 | 535 | 1 127 |
Tillgångar (tkr) | 1 197 | 1 145 | 2 440 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 211 | 119 | 120 |
Obeskattade reserver (tkr) | 376 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 986 | 1 026 | 1 944 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 197 | 1 145 | 2 440 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 11 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 765 | 736 | 818 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.5% | -5.5% | -1.0% |
Soliditet | 17.6% | 10.4% | 16.0% |
Kassalikviditet | 83.6% | 44.9% | 54.2% |
Tb Kungsholmen AB ingår i en koncern med 4 bolag. Moderbolag är Stockholms Burgers vs Burritos AB och koncernmoderbolag är La Mesa AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang, deli, catering och caféverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.