Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhetsförvaltning inom restaurangbranschen samt att äga och förvalta, aktier i dotterbolag, lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 393 | 3 558 | 1 487 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 253 | 2 377 | 419 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 350 | 2 449 | 435 |
Årets resultat (tkr) | 210 | 278 | 345 |
Summa tillgångar (tkr) | 893 | 3 258 | 622 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 393 | 3 558 | 1 487 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 253 | 2 377 | 419 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 350 | 2 449 | 435 |
Årets resultat (tkr) | 210 | 278 | 345 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 87 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 806 | 3 258 | 622 |
Tillgångar (tkr) | 893 | 3 258 | 622 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 538 | 328 | 608 |
Obeskattade reserver (tkr) | 185 | 100 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 171 | 2 830 | 14 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 893 | 3 258 | 622 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 559 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 18.2% | 66.8% | 28.2% |
Soliditet | 75.2% | 12.3% | 97.8% |
Kassalikviditet | 471.4% | 115.1% | 4442.9% |
Tema 55 AB ingår i en koncern med 6 bolag. Moderbolag är Space Development Group AB och koncernmoderbolag är Royce Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2024-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva verksamhetsförvaltning inom restaurangbranschen samt att äga och förvalta, aktier i dotterbolag, lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.