Aktiebolaget ska bedriva restaurang och cateringverksamhet äga och förvalta värdepapper, konceptutveckling inom restaurangbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 634 | 4 449 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -850 | -1 331 | -376 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -851 | -1 336 | -376 |
Årets resultat (tkr) | -851 | -976 | -376 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 248 | 1 601 | 1 709 |
Antal anställda | 2 | 6 | 1 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 634 | 4 449 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -850 | -1 331 | -376 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -851 | -1 336 | -376 |
Årets resultat (tkr) | -851 | -976 | -376 |
TILLGÅNGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 958 | 1 296 | 1 468 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 290 | 305 | 240 |
Tillgångar (tkr) | 1 248 | 1 601 | 1 709 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-04* | 2022-04* | 2021-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 174 | 25 | 25 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 976 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 97 | 1 576 | 1 684 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 248 | 1 601 | 1 709 |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-04* | 2022-04* | 2021-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 6 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 817 | 742 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -52.0% | -29.9% | 0.0% |
Soliditet | 13.9% | 1.6% | 1.5% |
Kassalikviditet | 299.0% | 16.6% | 14.3% |
Tres Sickla AB ingår i en koncern med 5 bolag. Moderbolag är Tres Holding AB och koncernmoderbolag är Pbc Group AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-04.
Aktiebolaget ska bedriva restaurang och cateringverksamhet äga och förvalta värdepapper, konceptutveckling inom restaurangbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.