Vi ska öppna en asiatisk restaurang som erbjuder både sushi och varma rätter. Tillagning av fiskrätter. Tillverkning av sushi. Varmhållning. Marinering eller styckning av kött. Beredning eller bearbetning av bearbetade animaliska produkter, rå fisk, ägg. Kokning av ris.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 606 | 2 775 | 2 375 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 574 | -245 | 156 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 574 | -245 | 156 |
Årets resultat (tkr) | 442 | -245 | 123 |
Summa tillgångar (tkr) | 677 | 110 | 359 |
Antal anställda | 2 | 3 | 3 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 606 | 2 775 | 2 375 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 574 | -245 | 156 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 574 | -245 | 156 |
Årets resultat (tkr) | 442 | -245 | 123 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 120 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 557 | 110 | 359 |
Tillgångar (tkr) | 677 | 110 | 359 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 246 | -82 | 148 |
Obeskattade reserver (tkr) | 80 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 352 | 191 | 211 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 677 | 110 | 359 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 303 | 925 | 792 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 22.0% | -8.8% | 6.6% |
Soliditet | 44.8% | -74.5% | 41.2% |
Kassalikviditet | 142.9% | 24.6% | 125.1% |
Vi ska öppna en asiatisk restaurang som erbjuder både sushi och varma rätter. Tillagning av fiskrätter. Tillverkning av sushi. Varmhållning. Marinering eller styckning av kött. Beredning eller bearbetning av bearbetade animaliska produkter, rå fisk, ägg. Kokning av ris.