Bolaget skall bedriva cateringverksamhet till företag och privatpersoner samt bedriva konsultverksamhet som omfattar utbildnings, rådgivning, projektledning inom områdena matlagning, drift av restaurang, projektledning och produktion inom områdena marknadsföring och kommunikation, bedriva handel av aktie- och värdepapper samt fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 | 54 | 9 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -13 | 28 | -6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -13 | 28 | -6 |
Årets resultat (tkr) | -13 | 26 | -6 |
Summa tillgångar (tkr) | 85 | 99 | 70 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 | 54 | 9 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -13 | 28 | -6 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -13 | 28 | -6 |
Årets resultat (tkr) | -13 | 26 | -6 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 85 | 99 | 70 |
Tillgångar (tkr) | 85 | 99 | 70 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 79 | 92 | 66 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 | 7 | 4 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 85 | 99 | 70 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -76.5% | 51.9% | -66.7% |
Soliditet | 92.9% | 92.9% | 94.3% |
Kassalikviditet | 1416.7% | 1414.3% | 1750.0% |
Bolaget skall bedriva cateringverksamhet till företag och privatpersoner samt bedriva konsultverksamhet som omfattar utbildnings, rådgivning, projektledning inom områdena matlagning, drift av restaurang, projektledning och produktion inom områdena marknadsföring och kommunikation, bedriva handel av aktie- och värdepapper samt fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.